Monday, February 13, 2012

12.02.2012

Bulan Februari penuh dengan suka dan duka sebenarnya.

1 Feb - Arwah Syakirin dilahirkan 4 tahun lepas
12 Feb - Semalam, hari lahir Mak ;;)
13 Feb - Arwah Syakirin pergi meninggalkan kami buat selama2nya. Arwah sempat hidup di dunia selama 13 hari saja.
17 Feb - Hari lahir si princess bernama Khairin tu. Dia sebaya dengan arwah sepupunya.

Semalam, hari lahir mak yang ke-50 (ewah dalam hati mak sentiasa 50 tahun ok ;p padahal.....) Mak dah balik Ipoh last week. Kalo mak still ada kat umah aku harus lah buat besday party semalam ;)) Anyway belom pikir lagi hadiah yang sesuai untuk mak (anak tak guna!! :D). Kalo tanya dia nak apa dia akan jawab apa2 je. OK mak adiah misteri akan diserahkan bulan 3 nanti masa kenduri sepupu bertunang tu ek.

Mak, adik doakan mak sihat, dijauhkan dari penyakit2 dan sentiasa ceria. Sayaaang mak :x


p/s: Jangan gelis sebab nama manja I adik ok ;))
OK today is going to be tough sbb nak buat preparation
meeting besok. Wuaaaaaa takot Y___Y


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha