Tuesday, February 28, 2012

Beriadah di taman tasik titiwangsa :)

Bila anak dah membesar dan aktif ni, bila ada masa free mesti nak pergi bersiar-siar. Kalo masa takde anak pantang free mesti nak terjah shopping mall. Dapat cuci mata pon jadi. But now dengan budak kecik ni, I prefer lagi pegi taman beriadah dengan dia. Dia pon lebih super duper happy pergi taman dari pergi shopping mall. Hah elok lah tu, budak lelaki mana vasss shopping2 kan. Berlari suka la dia. Tau2 jelah zaman sekarang ni bukan senang nak berlari dalam tempat shopping sebab manusia sesak. Kalo kat taman kan lapaaanggg aje ;;) Hehehe. Cian yayen kecik2 dah stress masuk tempat shopping ekekeke. Takpe lah nak, berlari lah semahu hati kamu. Asalkan anak happy, mama pon happy.



Jadi pada suatu petang kami pon pergi taman yang jauh sikit. Kat taman titiwangsa nun. Wuah kemain excited uols budak kecik tu. Kalo nampak playground langsung lupa mama papa. Sentappppp ;))


Muka stress sebab kena peluk dengan papa. Dia mana suka kena pegang2. Nak jalan sendiri. Nak berlari lari sebebas yang mungkin. Eh, ape ke itam pulak MK dalam ni. Ceh, puteh sangat keee diaaa? ekekekeke

Cara paling effective panjat slide. Nak panjat tangga tak pandai lagi so panjat dari depan wuwuwuw

meng'aim' kemuncak slide. skrg udah terror dah manjat bikin mama terkeluar jantung tengok aksi dia T_T
Jalan2 kat taman dengan anak memang menseronokkan. Tambahan pulak lepas dia main, dia akan keletihan. So pada sebelah malamnya dia akan tido nyenyak bangat sampai kadang2 tu tak bangun untuk susu. Haaa senang keje mama kan ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha