Wednesday, February 15, 2012

Bukit Merah Laketown Resort

Sudah berperam benarrrr kejadian bercuti di Bukit Merah Laketown Resort ni noks. Jadi sebelum hilang cebisan memori dari ingatan maka elok benarlah jika diluahkan semuanya di sini. By the way, sepatutnya letak entri Pangkor dulu sebab kami pergi Pulau Pangkor dulu. Tapi sebab gamba2 di Pangkor belom transfer dari camera maka peram lah dulu HAHA. Kebetulan gamba di Bukit Merah semua pakai aipong jadi senanggg jelah nak upload kehkeh ;p


Gambar2 pemandangan sekitar Bukit Merah sila pergi ke entry ini dan cerita ketika berada di sana sila baca entry ini ;;) So yang kat bawah ni gamba2 weols pulak kihkih.


Sampai di BMLR dah petang. Kul 5 macam tu. Banyak section dah closed dan dah terpaksa decide untuk sleep over since udah penat dari P.Pangkor hihi

Akak dah tinggi so tak dapat masuk free. Tapi sebab dorang dua beradik, bila bodek2 sikit staff sana, dorang akan kira harga sorang je. Since adek belom masuk 4 tahun cuma dia tinggi macam kakak

Yayen and papa shopping. Muka yayen sun burn hasil kat Pangkor earlier ;))

Sebelum senja weols decide naek boat since itu jer yg still open. Itu pon last sunset ride :D

Di station boat ride ^__^ Tetiba macam dah ada 3 orang anak kehkeh

Kakak yang bergaya hehe

Adek yang setia menyengih depan camera hehe

My sis and adek, my MK and yayen and pakai sepek tu adik ipar ku.

Esok paginya harus lah mandi kolam yg tersedia di apartment, hehehe. Tu haa yayen dah ready nak terjun kehkeh.

Early morning (la sangat) fresh and ready to have fun!!

Oh deer!

Waiting for the animals show impatiently hehe

Oh my! I will never do that. EVER

Beautiful and friendly parrots

Oleh itu, sekian saja laporan sewaktu berada di BMLR. Kesimpulannya kami hanya amek pakej ke Ecopark. Sebab masing2 dah flat and nak balik rumah. Nak masuk waterpark tak mampu dah dari segi tenaga yang sudah dihabiskan di P.Pangkor. Hihi. Next time, insyaAllah. Masa yayen dah besar sket baru best nak pegi theme park kan. Now dia pon tak tau menikmati ke-best-an theme park lagi ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. Replies
    1. memang suatu kewajipan kan. bukan selalu dpt berendam. lain la kalo kt umah ade swimming pool ke bath tub ke ekekekeke

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha