Saturday, February 11, 2012

Meet us at Secret Market KL this Saturday :D

Note: This is a sticky post, kindly scroll down for latest entry. Thanks

Alhamdulillah Allah memanjangkan rezeki kami untuk sama2 menyertai Secret Market KL sabtu ini. We're sooo excited tau. Apepon this is our 1st time terlibat dengan aktiviti jualan secara offline ni. Biasakan online aje. Maka, adalah nervous gila sebab tak pandai nak menjadi salesgirl wuaaaa takotnya :-s Excited yet soo nervous. OK jom tinjau tempat & masa kejadian ok..

Sila klik untuk imej yg jelas.

Sila klik untuk imej yg jelas.
So imej2 di atas menunjukkan tempat di mana Secret Market KL akan berlangsung. Atau lebih tepat lagi, ini adalah alamatnya :-
Secret Market KL
11th February 2012 (Saturday 11am-6pm)
Bungalow 153, MIA Art Centre
Jalan Ampang, Kuala Lumpur (beside Wisma Central)

Senang cerita, tempat ni dekat aje dengan KLCC. Uols perasan tak dekat area KLCC tu ada nasi kandar pelita? Haaaa, weols nanti terletak kat belakang mamak jer uols. Tapi idak la dalam betul2 mamak tu, specifically, dalam halaman sebuah lot banglo. So siapa nak datang boleh jer naik tren ke KLCC and jalan sikit la keluar KLCC :-)

OK lah itu aje nak promote, selamat bershopping uols ^____^


Sila klik untuk imej yg jelas.
Tetiba ada biz card. I buat sendiri je dlm masa yang singkat sbb last week baru decide nak pegi event ni. OK lah for more details you can go to our organizer's FB page. Thanks darling :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha