Thursday, February 2, 2012

Segalanya di hujung jari dengan............

.....dengan apa? Dengan Streamyx hihi. Yeah yeah I know aku manusia paling lambat pakai streamyx. Bukan taknak pakai unifi, tapi unifi masih belom available dalam kawasan rumah aku. So malas nak tunggu jadi subscribe jer streamyx terus. Lajuuuu uolsss. Puas hati online kat rumah sekarang ni. Kalo dulu pakai broadband _ _ _ _ s tu kelajuan dia tahap kurakura sakit tenat voley? Pastu ramai yang tanya ko pakai iPhone ada internet plan apesal kecoh nak subscribe streamyx pulak? Well, iPhone lebih selesa digunakan semasa di luar kawasan rumah. Kalo kat rumah nak download, nak buat macam2, I prefer lah pakai laptop kannn. Amazingly, daftar harini kat TMPoint, esoknya contractor terus datang install dan boleh terus pakai. Wallahhh. Memang superb keja dorang ;;)


Oleh itu bila sampai rumah terus on internet tanpa had. Rugi kooo dah subscribe tapi tak pakai. Hehe ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. untunglah terus dtg pasang, akak punya dekat 3 bulan baru contractor dtg pasang. dah hampir tawar hati dah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke lamanya? tapi memang dah bersedia for the worst sbb ramai komplen kata contractor bese lambat buat keje. Sekali dalam masa 24jam da siap pasang :D

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha