Monday, February 20, 2012

So, monday blues everyone? Pada saya, not so blues sebab harini saya yellow. Baru perasan macam terlalu yellow. Ekekeke. Tak pe ok ape yellow2 kang nak seberang jalan mesti semua driver nampak saya. Dah macam traffic light kaedahnya kannn ;)) -- Eh tapi aku mana ada nak seberang jalan2 mana pon kihkih. Oleh kerana Monday Yellows, maka nak mengubati hati lara (sebenarnya nak mengubati perut lapar) dengan kenikmatan dunia di bawah. Most of the pictures already posted via my instagram. iPhone users yang pollow mak tau dah le hehe. Oh yg pollow twitter pon nampak gak la (macam ada orang heran ko post apa kat instagram/twitter???)

Chicken chop with blackpepper source @ Ice-Room Bangi

Spaghetti Bolognaise made by my BFF

Macarons bought during the Secret Market KL

Cempedak yang saya goreng. Jiran bagi buah cempedak hihi. Sedap gilossss

Rainbow cake bought from bakery store besides JM Bariani bangi (lupa nama kedai)

Nasi dagang sedap gila pedas nak mampos di beli di Asam Pedas, Bangi (time taip ni air liur macam nak meleleh sobs)

Spaghetti Black Pepper Chicken @ Ice Room Bangi

French fries bukti kegemukan Sang Penulis Blog ini. SEKIAN
Bagaimana nak membenci makanan (diet) kerana makanan itu adalah sangat nikmat??? Hargailah kenikmatan ini selagi ada nafsu nak makan. Nanti dah tua2 tak ada gigi mampu nak makan lazat2? (ayat menyedapkan hati golongan perut 4 lapis)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

11 comments:

  1. Dangg~Dangg~~danggg~~ rasa macam nak hantuk kepala kat dinding. Sebab tangan gatai bukak blog nih, masa perut tengah mendidih kelaparan. Blom breakfast since pagi. Udah nak masuk petang. Huwawawa. Makanan-makanan itu sangatlah meruntun jiwa raga. Sobss~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dang~~~~~ jugak ;) Sorryyy hehe. Ni tadi masa buat entry lagi la lapar haha

      Delete
  2. Replies
    1. cempedak goreng sgt sedap kannnnn. kat KL ni mahal. seulas 50sen T____T

      Delete
  3. tengok je dah terliur ni..camne??
    tapi betulla ciare..nikmat dunia.tak makan rugi.dah makan jawab sendiri la kalau angka kat penimbang bertambah

    ReplyDelete
  4. motip ciare dah rasa macam2 kedai makan kat bangi ni?? jeles uols. aku asik makan kat cafe ukm jek, uwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dd nanti kalo makan kat wong solo ajak la i tauuuu huhu

      Delete
  5. semua gambr buat perut zana berlagu riang.. terus rasa nak makan macam2.. terus lupa misi diet.. adoiiiii..

    ReplyDelete
  6. Aaaaa menggelegak perut la tengok entry ni pepagi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha