Monday, February 27, 2012

we had a great weekend!! :D

Hai ya yaa! (cari baru menyapa ke ni? motip tak bagi salam?)


Assalamualaikummmmmm ;;)


Ewah mana tak great weekend kan sebabbbb pegi Sunway Lagoooonnnn :D Ok ok fine sorry I memang over sebab umur dah menginjak (baru menginjak okay belom official lagi ok) 28 tahun ni baruuuuu merasa pegi sunway lagoon okkk. Walaupon pegi sunway pyramid dah lapanploh kali tapi sunway lagoon memang belommm lagi jejak. Takpe la at least tempat ice-skating tu dah penah jejak. Siap jatuh tergolek macam nangka busuk. Kau hado? ;))


Yelah, orang lain pegi universal studio la, disneyland laaaa, mak tak mampu okeyyyy. Masuk Sunway Lagoon je yang mampu. Itu pon, orang sponsor. Hikhik.



Dan seperti yang dijangka budak kecik ni adalah yang paaaalinggggggg excited! Dia boleh berendam dari 10.30am sampai laaaa kul 4pm huhu. Bila ajak dia naik, dia tarik balik ke air. Kalo biarkan, dia relax jer lepak dalam air sorang2 hu hu hu. Merayap je pergi ke air sambil tersengih2. Motip anak mama excited sangat jumpa air? ;))


Utk extreme mama sempat la main kayuh swan (extreme la sgt ;)) ), memanah etc. Papa sempat surfing ok. Kelassss suami mak. Kalo bawak main kat pandai hawaiii terror sangat dah rupanya ;))


Malangnya indoor theme park tak sempat main sebab hujan kul 4pm. Dah hujan baru reti nak benti main air. Yayen pon dia punya excited main air sampai tak hengat makan, tak hengat susu.... Mainnnnnn air je kejenye. Bila da stop main baru terasa lapar dan mengamuk. Lepas tu bleh dia tertido sambil makan french fries. Tertidur yang tahap sambil mengunyah and ada lagi balance kentang goreng dalam mulut. Adehhhh anak mamaaa ;))


Balik rumah semua pengsan hikhik. Emm gamba cukup jelah satu ek? Rasa nak resign la letak gamba banyak2 dalam blog ni. Nak keep it as privacy bole? Cewah ciare!! Konon la cakap macam tu, padahal gamba tak transfer itu sebabnya. Nanti bukan takat 20 keping, tapi 10 album aku upload hihihi.


Cuma yang tak bestnya, anak aku dah jadi macam anak orang minyak. HITAM GELAP BERKILAT. Hasil sunburn seharian. Adehhh, dah la anak tak berapa puteh, tapi terus jadik itam. Mak paknye itam tak apa laaa sebab da kawen. Yayen tak kawen lagi motip itam? Camne yayen nak tekel awek kalo itam berkilat gitu?? Tak seswaiiiiiii huhu


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. yayen bile nye itam acik ciare..putih melepak kalah iman tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermmm lepas kuar sunway lagoon tu itam tau zaza...hukshuks..konfem 2-3 bulan gak nak kembali ke warna asal yg x berapa puteh tu

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha