Tuesday, February 21, 2012

We were at Secret Market KL

Minggu lepas lepas, 11 Feb rasanya weols 1st time terlibat dalam aktiviti bazaar ni. Weols tu sapa lagi kalo bukan Anggun Comel Collection (bape kali tuka nama daaaa ;)) ). Macam2 perasaan la waktu sampai sana tu, rasa macam gerun tengok booth lain yang mostly dah experts dan rasanya ada yang sudah ada kedai sendiri. Siapalah kami ni, cendawan baru nak tumbuh lepas hujan orang kata. Lucky for us, masa hari tersebut kami tiada pesaing. Meaning, only kami yang menjual barang2 untuk baby/kids. Yang lain banyak kepada baju wanita, perhiasan wanita, kasut, makanan etc. Tudung pon banyak.. Tapi tak shopping pon sebab pitis komitmen nak jaga booth (tak ada duit padahallll!! ;)) )

Our finalized business cards. InsyaAllah akan hantar printing lebih banyak. Ni print sendiri je pon.

Tak ada pulak gambar keseluruhan meja. Tapi penuh la 2 meja ni. Dan 1 penyangkut untuk baju2 for display

my BFF/business partnes atau partner crimes boleh gak ekeke. Adoiii gemuknyaa mak ni. Dorg berdua tak sampai 50 i pulak 60 lebih macam mak gajah ok!

Cuma yang sedihnya sambutan kurang memberangsangkan. Bukan saja pada kami tapi pada semua booth pon. Maybe lack of promotions from organiser atau memang tempat tak begitu strategic. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Yang penting, pengalaman kali pertama join such bazaar kan ;;) Petang tu dalam kul3 suami masing2 bersama2 anak pon datang untuk memberi sokongan. Thanks papa :x


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha