Thursday, March 15, 2012

MK ke 'Amsterdam' tanpa i

Assalamualaikum ;;)


note:- Entry ini ditulis pada Selasa malam. So dah outdated dah hehe.

Wuahhh sedihnya... Now suami tiada di bumi Selangor. Dia berada jauh dari sisi okay. Woowooo. Tadi anto dia naik flight. Keja aku memang dari dulu sampai sekarang hanto orang naik flight aje. Boring okay. Cepat sikit bulan April please, aku plak nak naik flight. Huhu. Alaaaa baru berapa jam je berpisah dengan MK tapi dah rindu. Yayen pon dah rindu papa tuu. Sobs. Hmmm. Cepat balik, please. Papa :-s


Gambar papa di 'Amsterdam' katanya ;))

Wuahhh orang yang pegi 'Amsterdam' tuuu. Pegi sorang2 tinggalkan iols. Huuuuu. Muehehehe. Okay uols, tipu jer. Sebenarnya MK tak pegi Amsterdam pon. Dia balik Terengganu jer sorang2. Ada hal urusan paduka baginda hehe. Yang pergi Amsterdam tu dalam angan2 dia jer. Aku tak tahu la kenapa tempat yang dia teringin pegi adalah Amsterdam. Best ek sana? Ada apa ek kat sana? Cer cite. Hehe. By the way, berani dia nak pegi Amsterdam tak bawak aku dengan yayen??? Wuahhh mau aku meroyan kena tinggal ekeke ;))



Apepon, by now, MK sudah berada di sisi. 1 malam jer balek Ganu. Mana bleh lama2. Kalo lama2 aku kompom nak ikot gak kehkeh. So thats why lah aku tak bersiaran semalam. Duk rumah bergusti dengan anak. Bukan sengaja nak cuti tapi belom bisa menguruskan anak sorang2. Nanti la bila dia dah besar tu aku dah boleh manage kot. Huhu.


2 comments:

  1. Papa Ayen pon takde..away for 5days..sedihla mummy sorg2..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha