Monday, March 5, 2012

Monday Fever

Maunya tak fever, pagi tadi ujan lebat ok. Payung rosak, anak boleh la aku selubung dengan kain batik, diri sendiri, terkorban dalam hujan. Perghhh masuk opis terus selsema and batuk berkahak. Kelas kan? :-s Ops...


Assalamualaikum semua ;;)


Arini theme I itam putih taik cicak dan sedikit kelabu. Sangat2 lah tak menarik. Cantik menawan lagi si bunga taik ayam kuakuakua. Ni gelak pesen ape ni? Sangat cacat bunyinya. Ok lah seriously tak ada topik menarik nak diceritakan. Weekend was busy with house chores yang neverending stories. Namun berjaya juga di-end kan. Cuma again, tak sempat nak potong kain baju kurung, tak sempat nak buat rainbow cake... Hmm.. Jadi overall, tugasan sebagai housewife tak memberangsangkan. Gigih okay sekarang siap ada to-do-list note untuk catitkan tugasan apa nak buat sepanjang hari (applicable on weekends only eceh ;)) ) tapi end of the day kecewa tengok prestasi sebab kadang2 separuh aje sempat buat. Bad mama huhu.


Eh nape ek uols tak update blog sangat arini? Tolong rajen sikit tulis belog bleh agar aku ada bahan bacaan nak baca di waktu senggang. Cewah macam banyak sangat pulak waktu senggangnya. Padahal waktu lunch jer pon. Erm ok lah. Tu je, banyak keje nak buat ni. Ada masa lagi I bebel okay ;))


Seperti biasa, gambar memang tak ada kena mengena dengan cerita huhu. Sekian, wassalam.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. alahai...siannya kene ujan.Kene beli payung baru nie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa...nak beli payung terpospon2 ;p

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha