Thursday, March 1, 2012

New Moon *welcome march*

Pejam celik pejam celik dah bulan baru dah kan uols (new moon gitu ala2 twilight agagaga :D). Sesungguhnya masa memang mencemburui kita... Saya pon sangat jealous dengan masa. Hoi masa, motip kau laju sangat? Slow la sikit lambat sikit aku jadi tua. And banyak sket luangkan masa dengan anak2 huuuuhuuu (tetiba anak jadi plural di situ ;)) )


OK I know I'm late to talk about this tetapi, aku masih lagi berang pasal staff taska yang ikat budak macam hantu pocong tu. Dan paling dasyat sanggup dia letak gam seletip (camne nak eja hah?) kat molot budak tu. Yang paling kejam sekali dia seletip skali dengan pacifier budak tu wuaaaaaaaaa T_______________T *nak meleleh air mata ni*




*speechless*


Semoga kanak2 tu semua tak ada la effect apa2 di kemudian hari seperti trauma atau sebagainya. Kesian sangat. I can't imagine if I were the parents yang anak dia jadi mangsa gitu (mintak simpang nauzubilah himinzalik). I bet I'm gonna be like crazy that i want to do the same to that maniac woman. Nak sumbat mulut dia dengan kaca lepas tu seletip and ikat lepas tu campak dalam kolam buaya. Sejenis woman ke ni? Atau binatang kah selayaknya? Binatang pon malu tengok perangai manusia macam tu.


Harapan aku agar pesalah terbabit mendapat hukuman setimpal mengikut akta undang2 malaysia. Walaupon telah dipecat harap tetap mendapat hukuman jugak *sorry aku tak tengok berita malam tadi, dah ada apa2 news ke pasal hukuman onto this maniacs?*. Apepon hukuman dunia je ni hatta paling berat pon dia kena denda 5000 je kot dengan penjara few months. Yang paling penting, hukuman di 'sana' nanti sudah menanti. Wallahualam..


ini gambar sebelum pegi sunway lagoon di mana agak berseri sikit warna kulit dia. Now dah itam legam daa. Takpelah itam2 pon tetap anak manja mama. MMMMUUUAHHHHH

Semoga Muhammad Khair Rayyan sentiasa sihat sejahtera di bawah lindungan Allah swt. Mintak dijauhkan dari segala kejadian tak diingini... Aminnnnnn.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. sedapppnya tgk dia tido.. penuh kenikmatan..

    *aku kenal diorg melalui perjumpaan blogger.. tgk2 masuk geng kamceng.. hehehe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tido gitu sokmo.. memang kalo lena bom meletop x sedor ekekeke. Oooo yeke? Da lama ke ko masuk geng kak dee tu? X sangka kan. Keciknyaa dunia. Hehe. Memula aku nampak ko dlm blog kak dee ingatkan pelanduk dua serupa skali mmg betul ko. HAHA

      Delete
  2. ala comellnye die tido..lena betul...

    btw, saya dh ngk kat utube pasal budak² taska tu..sungguh kejam..rasa sedih ngk..terbayang kalau anak sendiri kene mcm tu...tskk :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan, kalo jadi kat anak sendiri, nauzubillah. I dont want to imagine about it wuwuwuwu

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha