Friday, March 2, 2012

Outing to Sunway Lagoon

Seperti yang aku cerita Isnin lepas (tapi ari Jumaat baru nak cerita balek huhu), kami pergi Sunway Lagoon pada hari Ahad tu kan. So ni antara memori2 kami di sana. Tak banyak sangat gambar sebab kan sebuk nak main kan. Overall, pendapat aku pasal SL memang best. Sehari memang tak cukup nak main semua kalau beli all park. Huhu. Mujur dapat diskaun kan so tak rugi sangat ;)) Plus petangnya hujan. So siapa yang berpenat lelah beli tix all park RM100 tu, kena la kaji cuaca dulu. Kalau tak rugi uols.


Perhatian:
Pertama:- Gambar aku sikit sangat ok. Bese la MK bukan jenis suami yang gigih nak pegang camera tangkap2 gambo ni. Oleh sebab itu gamba aku sikit aje sobs. Tapi kalau jalan2 aku rela tangkap gamba sebab aku lagi teror tangkap gambar compare dgn MK sebab dia tangkap sokmo blur2. Aci tak kutuk suami kat sini? ;)) Yang paling best, biar dia dukung anak, haaaa gitu. Ekekeke. One more, MK tengah sevey2 camera berkualiti DSLR untuk iols. Wuaaa sooo happy. Tapi aku request camera yang kecik taknak beso gabak2 tu penat kott nak bawak. Nak yang kecik tapi bole tukar2 lense tu. Nampaknya memang tak akan ada gamba aku lar sebab duk jadi cameraman pasni. Hiks

Kedua:- Entri sebelum ini yang pasal tipu tertipu tu bukan hal besar lah uols. Motip korang risau sangat aku ni macam kena tipu habis-habisan teruk bebeno rupanya. Relaxxx relaxx. Aku tak rugi apa2 pon dalam konteks kena tipu ni. Aku cuma meluahkan perasaan saje. Maybe boleh dijadikan panduan untuk korang. Thats all. Motip uols caring sangat??? Jangan risau ah, small matter jerrrrrrrr. Serius aku terharu sebab uols concern ;))


Ok enough with the introduction yang tidak berkaitan. Jom layan........


Sesampainya di SL. 3 couples with kids. 6 adults, 4 boboi. Hehe. Genetik lelaki kami sangat kuat ;))

Mish you yayen...Mish you oppa

Sila ikot arah jalan k. Aku sesat kottt haha

Pinggir hutan. Ada burung sebenarnya tapi burung dah terbang

Peace mommies ;;)

Swim baby swim

Ombak rindu

Kepenatan

Sekian saja, daaaa ~~~~


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha