Thursday, March 1, 2012

Seminar Kemahiran Keibubapaan

Assalamualaikum semua. So cuti sekolah bulan Mac ni uols buat apa? Haaa pada siapa2 yang nak mencari aktiviti untuk dilakukan seisi keluarga boleh pergi ke Seminar Kemahiran Keibubapaan. Nama pon keibubapaan jadi tak lain tak bukan intipati seminar ini adalah berkonsepkan parenting skills. Boleh la telek2 poster di bawah atau untuk lebih lanjut boleh lawati website penganjur iaitu Cerna Minda. Jika rasa dah berminat tu boleh terus hubungi urusetia di talian 03-89275258 atau boleh jugak membuat pertanyaan ke email urusetia yushanis@cernaminda.com. Atau cara paling cepat dan padat terus isi form dan kami akan hubungi tuan/puan secepat mungkin. InsyaAllah.



This ads is brought to you by CiareBaha

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha