Monday, March 19, 2012

Sesi bergambar para jelitawan agagaga

Assalamualaikum ;;)


Isnin sudah kembali yooo ;;) So, apa khabar semua? Kami sekeluarga sihat alhamdulillah. Syukur kerana diberi peluang untuk terus bernafas. Weekend was short. Sebab Ahad semalam g opis so weekend sudah terpendek. Tapi takpe sebab berjaya tengok wayang cite John Carter. And it was the 1st movie aku dan MK tengok wayang bersama lepas kewujudan yayen. Sebab biasanya lepas ada anak ni, aku tengok wayang dengan kawan2/family dan MK selalu tak dapat join. And for Yayen, it was his 3rd movie in cinema. Hehe. Currlasss. Nak wat camne. Hobby mama tengok wayang, anak pon terpaksa menjebakkan diri huhu. Yang penting masa bawak anak tengok wayang pilih la cite molek sikit.


Eh membebel panjang lagi. Aku ni sokmo gini. Okay straight to the point. Anyway, saje nak taruk kat belog gamba2 photogediks bersama adek beradek. Siblings I ada tiga orang jer, so nak bergediks santai pon senang. Takde la susah2 nak kumpul sampai 13 adek beradek.


From left: Kakrubi (ibu Aqwa), Kakleha (1st sister) and Kyrin terjoin pulak hehe

Kakrubi and me. Tetiba ada Alia dengan Yayen ;))

Kak leha and me. Dan percuma Kyra di tepi ;)) Eh my sis not ready, again please ekeke.

Konfem photogediks HAHA. Tapi terexpose lubang idong pulak. Gasak lah ek.

Yayen with Auntie Alia

Me and my beloved Yayen. Sebenarnya MK ade kat sebelah tapi aku dah crop bole? ;)) Bukan apa, taknak expose suami banyak sangat. Mana bolehhhhhh. Kuikui

Wuah memang seronok bila bersama2 family. Cuma, masing2 jauh. Aku di bumi selangor, Kakrubi di Kedah, Kakleha di Ipoh. Tak ada lah jauh sangat kot tapi tetap tak selalu jumpa. Kadang2 sebulan sekali. Dan ada jugak sampai berbulan2 tak jumpa. Huhu. Takpelah, sekarang teknologi di hujung jari. Nak video call segala pon dah ada. Senanggg ;;) By the way, kakrubi, happy belated birthday :x


4 comments:

  1. cantek tudung ciare pakai tuh. seme koleksi bawak awk lawo2 la. jeles taw. kite kan bawal lama2 dh bungkus. skrg nk buat koleksi baru. klu boleh nk bg semuanya tritone wuwuwuuw =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantek kee? Tudung RM7/pcs je ponnn HEHE. Wuah tritone tuu. I bet mesti lawa :D

      Delete
  2. wah, posing sakan... ^^
    setuju sangat.. tudung bawal tu memang cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time posing semua lupa anak masing2 ekekeke :D

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha