Friday, March 23, 2012

Short vacation to Pangkor (part 2)

Assalamualaikum ;;)



Ok sambungan kepada part 1 ek. Jangan risau. Hanya ada dua part saje. Lepas ni boleh menarik nafas lega okay. HAKHAK. Anyway lepas sesi mandi manda di pool hotel, weols pegi serang the nearest beach pulak. Which is sangat dekat kottt. Jalan kaki jer noks ;)) Nama pon ke pulau kann. So aktiviti mandi manda jelah kaedahnya. Shopping2 pon tak apa sangat nak dishoppingkan. Just beli baju I love Pulau Pangkor untuk yayen. Mama pon ade gak. Papa takyah pon takpe. Sila dahulukan anak bini k. Weehuuu.


Jom layan gambar2 di beach ;;)


Yayen dengan floatnya. Terpaksa beli float kat hotel sebab lupa bawak. Huhu. Layan perasaan nampaknya anak mama ;))

Cuzzies

Aku and my sis dua2 takbleh pakai sebab tak tau swim. Mama tumpang pelampung yayen jelah ek ;))

Yayen with cikma

Hep! Taknak turun dari float. Huhu

Family. Eh MK kena senset sket tu hekhek

Time nak g dinner terjumpa Alif Satar. Such a sweet person. Macam2 posing tangkap dgn weols. Dia layan jek. HAHA

Esok paginya ronda2 pulau, mandi kolam (again?? Hehe) and ehecked out.

Tips:- Sila check out awal. Jangan masa peek hour nak check out baru check out, alamatnya memang hazab nak tunggu teksi pegi jeti. So waste time la menunggu teksi. Sbb teksi van kat pulau tu sikit je. Kalo masa check out memang semua sibuk.


Sekian saja percutian pendek kami ke Pangkor. Best walopon tak best mana. Tapi okay lah. We had fun ;;) InsyaAllah ada rezeki boleh pegi lagi. Kalo tak dapat Pangkor kite g Mataking jelah ek papa :D #over

 

2 comments:

  1. bestnya g pangkor,akk dh lama xg sana...

    ReplyDelete
  2. Wahhh..seronok ye yayen main pasir..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha