Tuesday, March 6, 2012

twitter ku di-hijacked

Note: Sila click pada gambar utk tatapan lebih jelas dan anggun.

Bukan aku ek yg tulis statement tu. OK gambar kat bawah ni adalah mangsa2 penipuan. Minta maaf ok semua di atas ke-hijacked-an ini


Statement artis dari saya :-

"Memang bukan saya nak keluarkan statement itu kerana so far belom ada rancangan nak meramaikan ahli keluarga. InsyaAllah paling awal pon ujung tahun. Itu pun kalau diperkenankan oleh Allah swt Yang Maha Esa."


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha