Monday, April 16, 2012

1st time yayen naik flight ;p

Assalamualaikum ;;)


Neves okayyyyy festime nak bawak anak naik flight. I prepare myself for the worst condition huhu. Yelah, budak kecik kalo dah naik tantrum dia memang sukar dipujuk dah uols. Cuma berharap dan berdoa mood dia baekkk sepanjang perjalanan selama 40 minit tu. Ni kira praktis la untuk terbang selama 2 jam ujung bulan ni huhu.


So nak tau camne prestasi yayen atas flight? Cekidouttttt ;;)


Penumpang warga emas, oku dan keluarga yang ada infant boleh naik dulu. Takyah rebut2 hehe


Tada!! Hehehe. He was good and tak ada perasaan haha. Relaxxxx je. Mama yang sentap masa kapal terbang langgor awan. Yayen gelak2 jer huhu. Cuma last 5 mins masa tu udah landed tapi lambat beno nak kuor, haaa time tu dia dah amuk. Aku plak masa tu tak sabar nak ke toilet sebab nak uweeekkkk. Pening uolsss, macam mama pulak yang 1st time naik flight. Magicnya pas turun flight terus OK. Motion sickness I guess. Pas adik ipar sampai terus beli nasi dagang muehehe.



So yayen, nanti sila behave elok2 dalam flight ok. Kita nak jalan jauh ni. 2 jam kira jauh la kan huhu. Praktis 2 jam dulu. Nanti ada rezeki kita nek flight 4 jam ke Jepun ke Korea ke Aussie ke ;)) Wuahhh mama berangan sudaaa ;))


p/s: Today yayen turns 17 months.
Syukur Alhamdulillah...

2 comments:

  1. Budak2 skang untung, dapat naik flight umur setahun jagung, kita dulu, umur dah banyak baru rase..huhu

    ReplyDelete
  2. ingatkan mama yayen morning sickness..heeee...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha