Tuesday, April 10, 2012

Aryyan Rifzain 1st birthday bash :)


Note: 4 hari tak update belog hehehe. Lupa mau autopublish. Ada orang kesah kau update blog ke tidak? ;))

Assalamualaikum ;;)


Yeay i likeeee birthday parteyyyy ;)) Hehehe (ko bab makan memang ko suke kan ciare?? Huhu) Alkisahnye last weekend (bukan weekend yg baru ni) ni pegi ke birthday party anak kpd geng UB. Err utk sape tak tahu UB adalah sebuah group bernama Ukhwah Blogger yang dianggotai oleh lebih kurang 100 orang ahli. Nama mesranya N. Hot mama uolsss hehe.


Hehehe curi2 jer snap dari belakang. Tuu dia besday boy yang sgt cumils. Hehe

yayen wif papa :x

last but not least. hot mama. sesat sorang FAT mama T___T. Me, Mar, Asna, Zaza dan N.

Stress berposing dengan mama2 yang slim ni. Nampak i gemuk sangat okeyyy. Eh silap, aku memang gemuk pon. Tak kira la pose dgn sape pon. Kalo pose sebelah dugong pon aku lagi gemuks kot T______T



6 comments:

  1. Hehee Ciare ni kelakar betul manade gemuk pun tuuu berisi sikit je

    Syioknya uols jumpa kat sana. Tskk

    ReplyDelete
    Replies
    1. berisi kegemukan T___T tu la ingat nak jumpe izza le aritu skali xdpt dtg plak. xpe xpe mybe next time k :)

      Delete
  2. Hehe jgn katakan akak. Asna pun xupdate lg citer nie haha. ;)) haishhh teringat pula kat spagetti tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la spaghetti tu sdp. tp smpat mkn sikit sbb nak amik turn jaga anak hehe

      Delete
  3. ala..ciare bkn mkn byk pun..tgk ckt je mkn tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mkn ckt sbb nak mjaga budak kecik tu haha

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha