Friday, April 20, 2012

Beriadah main layang2 di Taman Layang2 Kepong :)

Assalamualaikum ;;)


Menantikan tiap weekend memang best. Tak dapat jalan2 ke shopping mall, jalan ke taman bawak anak pon dah super gojes rasanya ekeke ;)) Anyway aritu weols pegi lepak2 ke Taman Layang2 Kepong. Actually pegi umah adik ipar kat Kepong so pastu lepak2 la ke taman pulak. Sekali sampai..............errr ada kenduri apa ni ramai sangat kat taman tu?? Rupanya memang meriah gitu noks taman situ. Parking kete tepi hiway tu ade sampai 1km kot dorang parking. Giler ah. Pestime aku tengok taman semeriah gitu. Meriah memang meriah tapi dah macam kenduri kendarat guana nak mainnya? Manusia penuh, taman mainan kecek jer. Deeeehhhh. Tak tak apa, Yayen pedulik hape orang ramai2 gitu kan? Dia tetap dengan dunianya tersendiri. Hehe

Kick the ball babeh

Tak berpisah dengan bola

Budak tak duk diam. Nak tangkap gambar dengan cousins pon nak lari. Apa kes?

Bubblesss

Cubaan menangkap bubblesss

Papa jom ah maen kites. Cer tengok muka dia yang bersungguh tu ;))

Selautan manusia. Ni atas padang, belom kat atas jalan, bawah pokok, taman permainan, pfffttt

Yayen's kite is flying. He enjoys it sooo much. Ok sayang nanti kita main kites lagi k ;;)
 

3 comments:

  1. Slalu lalu situ tapi tak rasa nak singgah. Eh rasa nak singgah tapi ramai benar umat manusia nya. Hehee

    ReplyDelete
  2. Bestnya Yayennnnn..! Dah lama tak bersosial kat taman berumput macam ni, asik bersosial di taman muka buku saja.

    ReplyDelete
  3. biasalah umat manusia kat KL ni
    hujung minggu mesti nak kuar umah kan. mak mertua aku penah dulu tanya 'kenapa mesti nak kuar, duduk la rehat kat rumah.. kan dh penat keje 5 hari'
    heheheheh.. mak, duduk dlm rumah lg penat mak
    jom lah keluar berhibur, habiskan duit

    aku selalu sanggup ke tasik perdana je

    kwasan luas, playground byk

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha