Tuesday, April 24, 2012

The day i merajuk dengan MK

Assalamualaikum ;;)


Merajuk? Alaaa merajuk ngengada yang sebenornya. Haha. Aku kalo ikotkan sejarah jarang nak merajuk2 ni sebab aku kan tak ada perasaan atau dalam erti kata lain, waktu yang sepatutnya aku boleh merajuk tapi aku tak perasan bole? ;)) Jadi alkisahnya MK ni kan, telah membuatkan aku amarah betol this few weeks. Sebab apa? Sebab time aku nak berdiet (no dinner) laaa dia sibuk2 nak ajak pegi dinner. Nak nak pulak masuk restaurant yang aku tak dapat lawan perasaan gelodak nafsu ku. Weh sila baca dengan nada serius k. NAFSU MAKAN ok MAKAN. Jangan pikir nafsu lain2 sudahhh. Tampa nak? =))

Mamat yang tak ada perasaan setelah membuat bini merajuk.
MK kata "ala merajuk2 pon makan abes gak". Ngeeeeee geram weh gerammm. Grrrrr. Harus la aku makan licin. Dah la jarang2 dapat dinner sekali masuk kedai best harus la licin aku kerjakan. Ikutkan hati dengan pinggan2 tu aku nak telan.

Buah hati pengarang jantung kami :x

p/s: Scheduled entry. Today and tomorrow
i check-in kat training room lagiii hehe ;p

4 comments:

  1. Nevermind merajuk sekali sekala. Orang perempuan merajuk tu nampak cantik, kalau orang lelaki merajuk burowwkkk. HaHa.

    ReplyDelete
  2. ciare, mcm mana cara ko diet ye? boleh cite sikit? aku pun mcm plan nak diet jugak.

    ReplyDelete
  3. tue xpe,,melayu i faham..kalu cina..sial nak mampus ,bini merjk,xlak pjuk..cm saya dulu..dah 2,3kali sruh i pergi dri umah,,i leh than,,tapi akhrnya i angkt kaki truss,,smpai sekrg sih ingt agi,,,sedih,,,tu lah cina...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha