Wednesday, April 25, 2012

Nak pegi holiday dah besok....tapi....

Assalamualaikum. Saya bersiaran langsung dari tempat training harini. Anyway bukan pegi training tapi bagi training kat user. But ofkos bukan aku yang jadi trainer. Aku just assist bos utk help out the user to do the tutorial and such.

Anyway, tomorrow i akan start bercuti. Until next monday baru balik. Hope i can reach this blog while i'm away. Hehehe. Tak dapat blogging, dapat tweet2 pon jadi lah kot. Last time i check tempat i nak bercuti tu byk gak port wifi dia. So no worries insyaAllah.

Cuma yg tak bestnya.....terpaksa meninggalkan banyak benda penting di sini. Kerja and family stuff. Dua2 penting. Tapi nak buat mcm mana. Tiket flight da lama kottt beli. Hotel and transport dah bayar. So not having much options i guess. Pergi jelah bercuti, dalam keadaan hati tak senang. Happy happy jugak tapi kalo terlintas dlm hati perkara2 yg ditinggalkan tu rasa tak best.

Anyway uols, my sis in law sudah 3 hari contraction tapi bukaan baru 2 cm. Please doakan dia bersalen dgn segera dan moga selamat semuanya. She's already 4 days overdue. Semoga Allah permudahkan semuanya. Amin.

Until then, see uols again later ok. Selagi ada wifi insyaAllah i akan online. Kat sana nanti mmg harapkan wifi jelah sbb kosser mak nak on roaming utk international ni. Mahallll haha. Ok lah uols, daaaaaa...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Alamanda 1,Putrajaya,Malaysia

2 comments:

  1. aku kalau kat luar, blog mmg terabai lah jawabnya
    dpt FB pun dah kira bagus
    anyway.. enjoy!!!

    ReplyDelete
  2. hallo buk
    moga perjalanannya selamat pergi dan pulang yah!
    n happy shopping too
    jgn lupa activatekan pengeluaran international, takut duit habis sebelum waktunya
    hehehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha