Tuesday, April 3, 2012

Suka bau newborn baby. Congrats :D

Assalamualaikum ;;)


Alahai ni sah2 entry tergendala ni ;)) Terperuk dalam draft pastu tak ada title pulak tu, tu yang mak tak perasan tu (alasan haha). Anyway ramai kawan2 yang bersalen baru2 ni. Kawan blogger, kawan sejati, sepupu aku pon bersalen gak. Bersalen secara berjemaah kaedahnya ;))


Bayi pertama, dilahirkan hujung Feb. Sorry na i forgot the date wuwuwu. Dah la pegi visit baby pon masa dia dah 20 hari gitu. Maknye pon dah segar siap bleh masak lagi. Anak kedua kekdahnya. Nama bayi comel si hidung mancung ni Danish ____. Sorry maksu lupaaaa. Huhuhu. Bayi dilahirkan awal so beratnya 2.6kg gitu. Kecik molekkk aje. Masa hari ke 20 ni berat dia baru 3kg. Comellllll. Dan fragile. Seram kot nak dukung. Nanti la awak besar sket maksu bleh dukung gituuu hehe.




Awal Mac haritu plak sahabat sejati (Hana geng puteri 7) pula melahirkan. A very cute putih sepuk baby boy. Comellllll. Nama diberi Wan Mohd Harith (correct me if i'm wrong huhu). Yang ni gamba Hana send kat whatsapp. Tak pegi tengok pon. Hana bersalin di Kelantan. Tapi sekarang dia dah balik kampung dia which is at Kuale Kangso Perak. Ateee orang perak sesado kekdahnye ;))



Eeeee sangat comel laaa baby2 ni. Sukeee sangat bau newborn baby. Gerammmm. Kalo bau 'baby' toddler tu masaaaam ade lah. Siap pakej peluh2 lagi ;)) Hai lah yayen, awak da bersedia ke nak dapat adek? Kalo dah sila bg isyarat k =))

8 comments:

  1. Ciare toddler akak yang kat rumah tu, bukan setakat bau masam peluh, siap pakej air liur semua bagai. Tapi bebudak nih, masam mana pun, nak jugakkk di ciommm ciommmm..wangi ajer feelingnyer bila ciomm anakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la masam2 pon tetap suke cium n gomol2 dia ;p hehe

      Delete
  2. mmg sedappp bau newborn baby..mcm nak gigit..ummm syomell :)

    ReplyDelete
  3. Tomeynyaaa dia. Off topic sat. Atas ni biras saya. Hahaha. Nice header Ciare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oic, sangratoo ni biras fie ke? hehehe. thanks.

      Delete
  4. Replies
    1. it's a sign. hehe. sila dptkan adek utk raina :D

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha