Wednesday, May 30, 2012

3 tahun bersama :)

Assalamualaikum ;;)


Syukur Alhamdulillah dipanjangkan umur, diberi peluang untuk bernafas lagi oleh Allah swt dan harini, berpeluang untuk mencapai angka 3 tahun. HAPPY ANNIVERSARY to my darling husband. Semoga perkahwinan ini kekal bahagia dan sentiasa dilindungi olehNya dari sebarang perkara yang tidak elok. Aminnnn. Cinta MK sangat2. Cinta sampai ke Syurga :x InsyaAllah.....


Celebration? So far belom ada plan apa2 lagi. MK too busy mencari rezeki siang malam hujung minggu. Alhamdulillah, rezeki untuk anak. Takkan nak tolak. Maybe will do a little bit of outing jer kot. Nak vacation jauh2 time cuti sekolah ni kena plan betul2. Fully booked kottt semua hotel skrg ni.



Paling penting, tempat terbaik adalah di sisi suami dan bersama anak. I love you both, unconditionally.


4 comments:

  1. selamat ulang tahun perkhawinan ciare dan MK...semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin...oohhh ya semlm kami tengok gambar2 lama dia tanya siapa yg dukung baby tu...sian Ahmad dh tiga tahun rupa nya kita tak jumpa ekkk...Insya Allah kita akan berjumpa bila masa yg akan di tentukan olehNYA...:)

    ReplyDelete
  2. happy 3rd anniversary ciare and MK..

    ReplyDelete
  3. hepi 3rd aniversary for u dan MK..bila nak tambah lagi sorang dlm family ciare yerr..?..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha