Wednesday, May 9, 2012

Anak mama, please get well soon. Sob sob.

...have i told you that my budak kecik is unwell since, err last week? Hmmm sape follow on twitter tau dah kot since aku duk menghuru-harakan timeline twitter tu these past few days haha. Unwell yg macam mana? Tak ada la serious sangat. Cuma yang serious bagi aku adalah dia tak selera makan dan meragam selagi celik mata. Means, kalo pejam mata tidoq baru lah tak meragam. Jadi weols adalah sedikit kepeningan bagaimana nak selesaikan masalah ini. Suspect utama adalah sebab nak tumbuh gigi since 4 gigi taring semuanya dah nak terjojol keluar dari gusi. Sakit gamaknya. Demam batuk pon dah semakin pulih. Anak mama, get well soon please. I miss your talks, your smile, your giggling. Mama rinduuu anak mama yang ceria. Get well soon ya? Sayang? :((


Sesudah yayen sehat nanti mama bawak g jalan2 ke playground k

Pastu kite g mandi pool kat umah kakjie

Dan mama bleh main buli2 yayen seperti sediakala. I MISS YOU SO MUCHHH BABY

You alls, please pray for my son ya. Doakan dia segera sembuh dan ceria seperti sediakala (AMINNN). His mom is terribly missing him smiling and laughing. Sooooo terribly. Sob sobs sobs....

5 comments:

  1. get well soon yayen..cepat tumbuh gigi, boleh gigit mama kalau dia buli yayen lagi..hihihi

    ReplyDelete
  2. baru semalam terbace tweet ciare... Rania pon baru nak tumbuh gigi taring.. lately die macam ade sket meragam... and baru-baru de sket panas.. alhamdulillah tak melarat... hope yayen beransur baik... cepat sembuh ye sayang...

    ReplyDelete
  3. eh...ade kah itu pool kat vista pinggiran???:)

    ReplyDelete
  4. get well soon yayen..takmo bg mama risau.cept2 tumbuh gigi nnti boleh gigit mama

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha