Sunday, May 13, 2012

Assalamualaikum ;;)


....tetiba rasa nak post 1 entry merapu malam ni. Sape baca memang nasib dia laaa. Nasib malang kalo baca ;)) Arini aktiviti seharian adalah macam biasa je. Buat keje rumah yang tak pernah akan habis. Mujur ada wedding invitation so boleh skip buat keje umah muahahaha (gelak evil ;)) ). Yang penting tugasan aku paling tak suka (basuh baju sidai baju lipat baju. pendek kata apa2 sahaja berkaitan baju hehe) sudah siap semalam, walopon semalam demam i buat keje jugak tawwwww ingat kitewww sukewww ngelatttwww buattt kejewww lewww tuwwwww (rasa nak lempang tak taruk wwww gitu? so gedix ;)) )


Aku sebenarnya masih risau ni, risau Mat Rayeng (nama manja di Ganu kitewww haha) nangis lagi pagi besok. Mintak2 laaaa dia da tak nangis time pegi taska. Agar mama dapat pergi kerja dan buat kerja sepenuh hati dan tak ada perasaan berbelah bagi rasa nak belah diri jadi dua. Separuh pegi jaga anak separuh pegi buat coding. Bole? Kau mampuuuuu? Siapa mampu pergi amek gergaji dan potong badan kepada dua bahagian okey.


Okey nak taip itu je. Kesian blog tak berupdate sabtu ahad. So ahad kasi update sikit muahahaha. Sangat takde motip sebenarnya. To those yang baca entry ni saya mintak mahap sebab ni entry gewdixx gewdixx je. Hewhewhew Daaaaaa (^___^)
 

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha