Wednesday, May 23, 2012

I'm so grateful, for having youuuu....

Assalamualaikum ;;)


Ecewah tajuk tak menahan.... Sila baca dalam nada habang maher zeng yer ;)) Tengah sunyi petang2 ni layan lagu album baru habang maher zeng feeling wooooo. Tambah plak skang kan iols dapat satu bilik sorang hokeyyy. Feeling2 CEO japs agagaga. Dalam pada itu, selang-seli pulak dengan lagu OST Rooftop Prince. Waaah terbahekkk gitu. Hehe. Eh, RTP tinggal lagi 2 episodes jer uolsss. Malam ni make sure menonton live dari korea secara streaming depan laptop masing2 hokeyyy. Make sure pakai unifi pasti lajuuuu. Muhahaha tetiba ada iklan rooftop prince :D


Uolssssssss, tajuk entry ni berkisarkan lagu Maher Zain yang tajuknya my little girl tau. Tapi sebab aku takda little girl, so layan jela gamba anak teruna aku di bawah ;))


Taken sewaktu beliau berumur 6 bulan tak silap hehe

Okay entry ni memang tak nampak arah hala tuju dia sebenarnya. Aku memang buat entry ni secara tiba2 sebab nak hilangkan ngantuk. Keje banyak ni tapi sebab aku suka duduk site baru ni so rasa takda stress sangat. Suasana bekerja best gituuu. Okay lah uols, sampai sini saja daaaaaaa.


Eh by the way, next week our 3rd anniversary. Nak pegi bercuti tapi sebab baru tau yang time tu adalah cuti sekolah so vacation pospon lah. Ateeee, time cuti sekolah tau2 jelah, dah la harga mahal dari biasa, dah tu semua hotel pon ala2 udah fullybook. Malas nak berebut sebab bagi can laa kat cikgu cikgi yang nak bercuti. Dan jugak kepada parents yang nak bawak anak2 pegi bercuti. Weols takpe, anak weols kecik lagi bila2 pom boleh bercuti, kan papa kannnn hehehehe.


Sekian saja, chow!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha