Friday, May 18, 2012

Istanbul aku datang....??

Assalamualaikum ;;)


Hai hai kesemuanya? Salam jumaat dari saya hehehe. Wah wah ceria uolsss mama yayen arini? Motip? Ekekeke. Anyway I'm happy because of 2 things...oh maybe because of 3 things. Hehe. But not gonna share those things in my blog picisan ini agagagaga :D Anyway tadi jalan2 dalam youtube tetiba terjumpa ni....



What Lisa Surihani punya movie in 2012? Mahbelessss. Bila tengok trailer pon rasa macam sweet so mak rasa nak tengok sangat2 nak. Haha. Tapi malas nak google cite ni akan kuar wayang bile eh uols? Huhu


2 comments:

  1. macam best je gak ciare, tak sabar nak tengok,hee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    minta tlg like gambar ni.... hahah saje cube nasib, hehhe....TQVM

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=432754826759621&set=a.432754733426297.87374.248143238554115&type=1&theater

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha