Sunday, May 6, 2012

Left-handed guy

Assalamualaikum ;;)


Selamat malam semuaaa. Hehe. Segar bugar plak bijik mata malam ni. Ate, bru pas tengok #rooftopprince #koreandrama bersama subtitle cantik kaedahnyaa. Hehe. Masih terbayang2 kesweetan Pak Ha dengan Lee Gak. Eh, tapi nape eh aku rasa cite ni sad ending? Nanti kalo Lee Gak kembali ke zaman dia, Pak Ha camne? Tae Yong yang sebenar akan suka dia tak? Eceh, pening kot baca apa aku taip ni tapi sebab malas nak tekan backspace layan jela =))


Anyway just to post a few pictures before we went to Bandung. Yayen was chubby okay dat time, tapi sekarang kurus da uols, hasil demam seminggu. Huhu.




Oi ni nak melukis ke bersilat??
Anyway since now, kami sekeluarga masih tak sihat. Tapi nak buat macam mana hidup harus diteruskan. Takkan nak MC memanjang. Esok kita pegi keje ok.


Eh tajuk entry left-handed guy kan? Ah layan jelah. Paham2 sendiri la siapa yang left-handed okay Bye!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha