Monday, May 14, 2012

Mulah mulah lai lai lai beli, fleee oooooo

Assalamualaikum ;;)


Apa yang mulah (read: murah)? Apa yang flee (read: free)? Haaa apa lagi, tiket belon la yang free. Belon mana satu? Harus lahh belon warna merah tuuu. Hehe mana boleh mention terang2 kat sini. Aku bukan duta dia, mana bleh bagi promosi free HAHAHA. Apepon promo dia memang terbaek. Aku ni dah lama nak pergi Kuching. Agak2 MK approve tak nak beli tiket ke Kuching? Hmmmm. Malam ni kena usaha berperang di website belon merah tersebut. Harap2 still ada lah tiket free tersebut. Aminnnn


Tak cukup dengan promo tiket belon, ada pulakkk promosi baju2 menggoda di poppoppop____ tuuuu. Hahaha motip aku kedekut giler nak bagitau nama websiteeee? Hehehe. Harus lah, kosser aku nak mengkayakan orang tu. Kuikui ape kena la keji sangat woi arini? ;)) Actually baju yang dia upload tadi sangat laaaah comel dan menutup aurat betul2. Mak suka lah. Hmmm. Nak nak nakkkk. Tapi duit dah berkurang. Since esok MK gaji bleh tak aku abeskan aje duit aku harini? =)) Lepas tu sama2 makan megi atau bubur nasi yeayyyyy (gila)


Aku sememangnya masih tak keruan. Pasal apa? Hmmm malas la nak cerita dah. Cerita nya sama jer macam entry yang sebelum ni dengan yang sebelum sebelum ni. Hmmmm. Mama sedih :((

4 comments:

  1. ciare, promo tu bukan ke kul 12 mlm td, ke mlam ni ada lg ek

    ReplyDelete
  2. sila lah gi beratur kat waiting room..we ols ada lg 2 penerbangan ngn belon merah itu..ke vietnam dan balik kampung..yehhhaaa...

    ReplyDelete
  3. ngah surf jugak ;)...tiket belon merah ke langkawi rm48 je pergi balik...jom booked ramai2 ;))

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha