Friday, June 15, 2012

Album lama yayen :)

Okay tak penah2 kan berblog dari rumah jumaat malam sabtu ni. Hehe. Eh bukan la tak pernah langsung tapi tahun ni tak penah buat lagi rasanya (yeke??) Anyway bila anak dah tido. Husband ade keje. So i jadi mama bosannn gittew huhu. Maka marilah kita mengimarahkan blog yang dah suam2 kuku ni.

Oyya siang tadi aku duk mentransfer semua gambo dari phone-yang-bakal-diterminate ke phone pakai skrg ni. So masa transfer tu duk layan semua gambo and video yayen dari lahir sampai besar. MasyaAllah... Menitik air mata ni. Tak sangka budak depan mata ni sedang membesar dgn jayanya. Dulu tecikkk aje. Now bambam. Dulu muke babyface betul kiut gile now muke udah comot berparut sana sini. Sooo masculine okay anok jatang i ngeh ngeh.

Jom layan few pictures yayen yg berusia bawah 6 bulan ;p











Haish cpt betul masa berlalu. Cayangggg yayen sgt2 :x

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha