Thursday, June 7, 2012

Budak banyak akai niiii ;p

Assalamualaikum ;;)


Ini lah dia, budak yang da banyak akai sekarang. Macam2 peel la dah keluar hehe. Not so innocent anymore ;)) Tapi tetappp manjer ini budak okeyyy. So peel terbaru dia (tak ada la baru sangat) ialah tiap kali balik dari taska petang2, dia tak nak masuk rumah. Dia akan meraung depan umah taknak masuk, worst akan berguling macam ikan keli (papa cakap ;p). Means, dia nak main dulu kat luar umah tu sampai puas hati sampai berpeluh2 then maghrib kena mandi semula dan tukar baju tido lain. Phew.


i love swimmingggg ^___^

Sebenarnya kalo nak teman dia tu memenatkan, plus aku kan nak masak la ape kan, so semalam dapat idea baru bagi dia berenang dalam kolam dia tu. Haaaa apa lagi, suka bangattt. Macam2 aksi kuak lentang, kupu2 rama2, tonggang terbalik semua ada. Air pon aku tak isi banyak so tak ada lah risau sangat, had buku lali dia jer airnya. Plus, dia dah stabil dalam air, setakat terbalik tu bisa bangun semula kok hehe.


Dan nampaknya ni la aktiviti tetap setiap petang untuk budak kecik ni sampai dia bosan. Tapi senang jugak, pas swim, dia akan cepat penat then trus masuk umah pakai baju bedak2 bagi susu dan ready to restttt. Makan nasi pastu tido leee. Senang kojo mak ;))


p/s: Since now site dokat ajoo dgn umah (15min) bleh
la mama smpai umah awal and bagi dia swim. Kalo
site jauh nanti, tak dapek lah wahai anak yer.


2 comments:

  1. Sepsi nye diewww..euwww..hihi..btol la ciare..anak makin bsar makin byk prangai..pening sgt..huhu

    ReplyDelete
  2. pesan kt org taska ptg xyah mandikan dia lah kalo camtu hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha