Tuesday, June 12, 2012

cuba try test

Ok sebenarnya cuma nak test camne rupanya update blog from blogger-droid ni. Tapi nampak macam tak berapa best sebab gambar tak boleh organize. Hmmm. So i guess gambar yg aku upload ni akan appear above the entry text. Maybe. Ape2 jelah kan. Janji blog from anywhere tu tercapai..


Anyway am organizing a party this weekend. Cant wait!! Hehe. Party apa? Yang penting bukan party tupperware. Walopon aku member tupperware tapi beli adelah setahun sekali. Tak mampu nok. Bak kata MK "apsal tak pakai tupperware harga seringgit tu" ok findddd darling. Haha. Tapi dalam komen2 tu dia jugak yang bawak bekal dalam tupperware mahal tu. Tampa nak? ;))


Ok tak tau nak merepek ape dah. Until then, chowwww ~~~~~


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. tak best gune blogger-droid... selalu problem...nieza slalu post guna email kalau guna tablet....

    ReplyDelete
  2. sy pakai juge, bloggeroid boleh je susun gambar kat mn kite nak. Bloggeroid ngan blogger-droid lain kah?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha