Thursday, June 14, 2012

Khair rayyan's activities at home :)

Assalamualaikum :) Sekejap je dah sampai khamis kan. Esok jumaat pule. Dan cant wait for the upcoming weekend. We're gonna get busy and tired but tak kisah. Yang penting we're gonna have fun ;;)


Oh just to tell you alls apa activity yayen kat umah nowadays. Dia gemar sangat laaaa memunggah wallets n purse weols. Pantang tengok ade beg duit yang mudah dicapai so dia akan mulakan 'projek' dia.. Hehe



Kalau sekali pandang tengok gamba ni aku ingat rumah kena rompak. Tapi sekali kantoi. Aku nampak biskut yayen. Hah sah2 la dia buat keje diam2. Pastu tinggal bukti plak tu hahaha.



Tak lama pastu dia datang blk tempat kejadian and kutip bukti =)) Hihi.



Ini lah orangnya. Yang selongkar purse mama. Huhuk. Haih la anak. Mama sayang kamu sgt2. Muahhhh :x


Kadang2 telatah anak ni bleh buat ko stress tapi bila layankan dia rasa kelaka sgt tengok prangai dia hehe. This week yayen turns 19 months. Sekejapan kan masa berlalu :)


Love;
©¡@r€

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. ciare kelakanya patah balik amik bukti :D

    ReplyDelete
  2. hehe tomei rayyan duk tonggek camtu..

    ReplyDelete
  3. haha kelakarnya part tertinggal bukti tu ;p

    ReplyDelete
  4. rafique pun sama..suka selongkar wallet n purse. tp duit je dia tak usik..kad lain semua dia tabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaah betul tu. kalo duit dia x usik sgt. suka korek2 kad tu je. sabau je anak ;p

      Delete
  5. penyalah laku terkantoi masa percubaan dia nk hapuskan bahan bukti tu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha