Monday, August 27, 2012

Salam Syawal

Assalamualaikum ;;)


Fuhh fuhh ~~ tiup habuk ;)) Apa khabar semua? Saya tak berapa sihat. Tapi perlu menggagahkan diri untuk nampak sihat. Bagaimana Aidilfitri korang? Harusss semua meriah2 kan. Tengok jer blog and FB uols, semua meriahhh. Alhamdulillah Aidilfitri kali ni meriah mcm tahun2 sebelumnya. Tahun ni turn Perak dulu. Raya ketiga gerak beraya di Tganu pula. Dua2 tempat pon sama meriahnya. Yang membezakan hanyalah jarak kilometer saje... Makanan raya taun ni lazat2 belaka. Mak2 sedara yg sporting pula masak sedap2... Luv uols lah. Dan first time makan ayam yg dimasak dalam buluh. Mak sedara kata resepi Sarawak. Sedapp... Yg lain2 plak makanan macam biasa lah. Tak perlu la nak list semua skali kan. Hehe. Okay lah jom lah layan beberapa keping gamba raya.. Gamba2 lain upload next time pule..


Saye yg gomok dengan boipren saye :x

Boipren pertama dgn boipren kedue saye :x

Family kecil :x

Ohhh anda pasti mengatakan saya sangat gemuk dlm gamba di atas kannn... Huuu... Tapi takpe saye redha.... Cuma nak buat statement sket.... I'm 4 months pregnant ;;) Alhamdulillah kondisi diri makin ok.. Tp kalau tersalah makan bleh jadi teruk semule... Dugaan kali ni teruk sikit.. Apepon inilah rezeki.. Perlukan dipikul dgn ikhlas... InsyaAllah.. Uols doakan saye baik2 aje k... Sayang uols :x

Ops last but not least, saye telah menyambut hari lahir ke 28 pada 22 Ogos aritu. Syukurrr masih diberi nafas ke saat ini...


20 comments:

  1. selamat hari raya & happy belated birthday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jgk utk yana...tq :)

      Delete
  2. selamat hari raya ciare...
    wah dah preggy..taniah yerr...syok la yayen dpt adik,..

    ReplyDelete
  3. Yayen nk dpt adik.. Dlm diam2 :) hihihi.. Selamat hari raya.. Cntik blue black..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diam sbb x sihat ;p Selamat hari raya..TQ :)

      Delete
  4. Replies
    1. ISInya sikit je...BERISI yg byk...haha

      Delete
  5. cantik baju selamat hari raya ciera

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain cantik dah tp tuan bdn besor sgt terus x comei ;p Selamat hari raya :)

      Delete
  6. salam lebaran dan tahniah nk dpt bby lg....hihihii
    happy belated besday ye...

    ReplyDelete
  7. ciare...!!!! hang pregnant lagi...??? syoknye...!!! alhamdulillah. Allah nak bagi rezeki. walaupun aku belum dikurniakan rezeki anak lagi, tapi i'm happy for u ciare. take care ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doakan kite Juju..kite doakan uols akan dpt cahaya mata jgk pas ni....jom baby 2013 jom :D

      Delete
  8. amboi. mama yayen 4 month makin malas nak hapdet belog ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lar...moood berblog mmg kedaung lah pregnant kali ni...huhuuu

      Delete
  9. happy belated birthday ciare..hugs to yayen..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha