Monday, September 10, 2012

Entry raya..ke?

Assalamualaikum ;;)


OK seriously sebab dah lama sangat dah update blog maka otak sangat beku nak keluarkan maklumat dari otak. Dalam otak ni terlalu banyak SQL kuikui ;))


Since dah takda modal nak cerita so aku ulang2 jelah cerita raya. Sebab lepas raya aritu aku langsung tak tangkap2 gamba. Camera pon terperam gitu jer. Kuar pegi jalan2 pon dah tak ada posing2 dah. Koser haih nak posing2 dengan badan saiz gajah ni. Nyampahhh


Anyway gamba raya dah upload kat pesbuk. Gamba yang sama je pon aku nak upload kat sini. Korang layan jela and buat2 tak penah nampak gamba2 ni ekkk.. ;))


Berhari raya pertama di Perak. Harus pose dgn Mak. Cadang memang nak g tangkap gamba kat studio tapiiii kelauttttt

pemangsa kuih raya tetap

Kami kami. 3 adik beradik perempuan jer weols. Semua dah kawen dan beranak. Yang tak ada dalam gamba adalah abg ipar 1st dgn anak sedara 1st.

Di pusara Arwah Apak..... rindu.....

Alfatihah untuk arwah Apak saya, Allahyarham Baharuddin bin Mat Baki....

 

4 comments:

  1. raya tahun ni je zie terlupa nak snap gi pusara arwah ayah dan arwah mentua :( terindu ler plak dgn arwah ayah

    ReplyDelete
  2. baju raya yang gojess..ala2 perantin baru! hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berapa gojes di situ sebab buncit sudahhh.. baru feeling2 nak slim masa raya skali pregnant daaa haha

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha