Friday, September 14, 2012

Jika anda blogger sila2 lah click di bawah yer, tq :)

Assalamualaikum ;;)


Ini linknya: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dHhqRWdhNElrdDZCc1lxX2Vld1JoM1E6MQ#gid=0


Link apa? It's a survey form. One of my reader sedang mengcompletekan PhD beliau dan besarlah harapan beliau agar para bloggers seperti uols tolong isi survey beliau. Senang je soalannye. Tak payah buat esei pon hehe....


Wuahh memang dah agak jarang2 aku update blog kan. Mula2 rindu lama2 terbiasa makin lama makin lupaaaa. Eh aku ada blog ek? ;)) Anyway just a short update pon. Saya makin sihat sekarang. Walaupon still ada morning sickness tapi sudah kurang. Cuma lately batuk teruk dan cepat demam. Felik mak. Ok see ya later peeps :-h


gamba hiasan

8 comments:

  1. Congrats on ur new coming baby.. jaga diri baik2 ye.. seronok lah rayyan kemetot ada kwn nnt..hehe
    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ...tu la x lama lg dpt la dia geng hehe. InsyaAllah

      Delete
  2. eh...cia pregnant lg ea? wahhh...cngrats dear :) ada geng ler rayyan nnti

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Baeklahh.. akak da lama follow blog yaya pas Lea gtau aritu hehe

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha