Friday, October 19, 2012

Cuti cuti Malaysiaaaa :)

Assalamualaikum ;;)


Sihat sihat kah semuanya?? Well done. Bagus if you all sihat. Aku pon sihat. Alhamdulillah. But Khair Rayyan sedang berselsemaan. Asik srottt srotttt. Pastu bila hingus meleleh dia akan cakap 'cepat cepat'. Maksudnya suruh cepat lap. Tapi kadang2 dia jilat jer terus. Yekkk. Haha.


Anyway, aku bukan sedang bercuti. Malah sedang berada di site customer. Sambil tunggu feedback2 tu ada masa terluang jadi jom buat entry blog satuuu ;;) Ni cerita cuti2 last week. Ada Family Day company papa Khair Rayyan. Alah dekat2 je ponnn. Tak kisah lah janji dapat spent time dengan family pastu dapat cuti ditaja sepenuhnya pon mak sokay jerrr. Kihkih.


Kesah bercuti nya sambung next entry lah yek. Kihkih. Ni saje nak show off keberjayaan mempacking untuk 2 hari 1 malam HANYA 1 BEG sahaja untuk saya, suami dan anak. Fuhhh gila bangga. Haha. Sebab sebelum ni tak pernah berjaya. Mesti terlajak sampai 2 3 beg macam nak pegi seminggu dua. Padahal bermalam semalam je kottt ;)) Cuma ada lah beg lebih iaitu beg susu anak dan segala air panas whatsoevaaa. But its okay. Tetap pencapaian paling gemilang cemerlang gemilang dalam rekod hidup ku. Kihkih...


Sekian, wassalam. Jumpa di next entry pasal percutian tersebut. Daaa ~~~

3 comments:

  1. mesti seronok kan..? dh lama BE tak bercuti..huhu
    (padahal dh g langkawi bulan lepas) hehe

    ReplyDelete
  2. kalau ada anak.. memang la beg terlebih-lebih. banyak sgt benda nak kena bawak.. =)

    ReplyDelete
  3. tak pernah berjaya packing baju 3 beranak dalam 1 beg.mesti nak ber bag-bag jugak...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha