Tuesday, October 16, 2012

Lagi sebulan uolsss

Assalamualaikum ;;)


Pejam celik pejam celik... Sedar tak sedar... Genap sebulan lagi, Khair Rayyan akan masuk 2 tahun. Wallawehhh. Cepatnyaaa masa berlalu. Rindunyaaaa yayen *tetiba*. Apapon harini mama happy, sebab harini 1st day anak mama kat taska baru. Semuanya nampak okey. Pandai bergaul. Yang paling penting, takmo gaduh dengan kawan okay. Main elok2 :)

Di atas menara Taming Sari, 2 days ago

Rasa macam budak kecik ni baby babyyyy je lagi. Tapi..... baby la sangat kannn. Dengan pakej masyammm nye tuuu. Hihi. Tapi tang masam2 yang syiokkk nak gomol2 tu. Hiks. Next month, hari lahir Khair Rayyan jatuh pada hari jumaat. Harus lah mama nak apply cutiiii. Nak spend time dengan anak mama. Tapi kite berdua jelah yer sebab papa dah abis cuti dia. Sobs. Hikhik. Okay lah enough merepek. Mama sentiasa doakan anak mama akan jadi orang yang cerdik, baik, penyayang, taat pada agama dan ibubapa. Aminnnn.

2 comments:

  1. yayen dh besar kan..dh nk jadi abg :-)

    ReplyDelete
  2. ye da besarkan... sekejab rasenya kan...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha