Tuesday, October 9, 2012

Mengidam makanan korea

Assalamualaikum ;;)


Dan hasil dari tajuk entry di atas, maka sampailah daku ke sebuah restoran makanan korea. Ditemani oleh awek kpop tak lain tak bukan sape lagi kalo tak Eonni Calija. Hehe..

Maka sampai lah kami ke Dubu Dubu, Midvalley

Mine

Hers
Ni memang 1st time aku makan 1 set makanan korea. Sebelum ni penah makan kat foodcourt Times Square. Masa tu makan nasi goreng kimchi. Kelaka giler. Sebab nasi goreng macam nasi goreng kampung tetiba dapat kimchi. Kuh Kuh ;)) Tapi sebab nak feeling2 winter sonata telan jela ;))


But this time memang makan satu set makan korea betul2. Dari nasi, stew dan kimchi2 nye. Bagi tekak aku yang mengidam ni aku rasa sedap giler dah. Tapi bagi peminat makanan korea (eonni calija la sape lagi) dia kata ada lagi yang lebih sedap dari ni. Wuahhh kalo lagi sedap camne laaa rasanya... Ni mak nak makan lgi ni. Hihi


Okay sekian saja laporan dari Seoul, Korea. Bye

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha