Friday, October 19, 2012

Toyota Family Day @ A Famosa Melaka :) -- Part 1

Assalamualaikum ;;)


Harus lah buat secara part sebab aku kan poyo ;)) HAHA. Gambar pon banyak. Dan rasa nak letak semua. Maka pecah2kan entry okay. Supaya aku dan kamu sama2 tak pening. Pada hari sabtu, sesudah subuh terus mandi2 dan load beg dalam kereta. Budak kecik pon sporting bangun awal and join mama papa mandi. Eh ;)) Dalam jam 10 sampai lah kami ke A Famosa. Bese la benti kencing berak breakfast banyak benooo iklan. Haha. Weols car pool. Harus lah bersama bespren MK. Mael dan Yanti serta anak2. Sebab Melaka dokat je so takpelah bersempit2 kejap dalam kereta.


Sesudah sampai. Posinggggg ;)) Yayen kene buli bawak botol susu sendiri. Mama tak larat. Heeheee. Wuah semua team daddy dan papa. Bile laaa nak tambah ahli gegirl mama ni hehe

Next year kite bukak membership untuk gegirl pulak. InsyaAllah. Bleh join mummy and mama shoping dan mekap2 lalalalala~~~~

Yayen... Masih dengan botol susunya..kihkih

Baru kena panas kejap udah sunburn. Siap banyak nyamuk lagi. Mujur lah anak aku kulit tak sensitip sangat. Ni masa papa daddy tengah masuk acara sukaneka family day dorang lah. Bini2 sila ketepi jaga anak2 k. HAHA

Ni pula acara anak2. Acara rebut gula2. Tapi yayen bukan reti pon. Saje je test dia. Letak kat hujung sekali. Bila bunyi wisel, orang lari ke depan dia lari ke belakang :D

Ni acara belah pagi. Petang pula mandi mandi dan free and easy. Check in villa pukul 4. Sebab berendam kat water park lambek sangat. HAHA. Okay lah, sambung la pulak isnin depan k. Hehehe. Daaaaa....

1 comment:

  1. wuuu bestnyaaaa pergi cuti. Syoklah Yayen main air kann

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha