Tuesday, October 23, 2012

Toyota Family Day @ A Famosa Melaka :) -- Part 2

Assalamualaikum ;;)


Alamak patutnya update semalam tapi macam2 sangat halangan jadi arini jelah kite sambung dari entry Part 1 k. Cewah, padahal ade korang kesah aku update blog ke tidak???? :D Cite pasal pegi Melaka boleh setel dalam satu entry jer sebenarnya tp saje la nak gewdix2 konon percutiannya panjang sangat. Padahal 2 hari 1 malam jer ;)) OK jom mula. Layan story kat gambar jer lah yer.

Sila spot me yang bambam hehe
Sementara suami2 bersukaneka, isteri2 sila jaga anak yer. Sampai sana kul 10 pagi dorang start main. Abis dalam jam 12.30 pm gitu. Harus lah anak masing2 dah mengamuk baekkk punyakan. Bosan katakan. Anak aku dah tak sabar2 nak mandi kolam lah. Tunggu sukaneka lambat beno abes marah la kawan. Hihi...


Papa yayen yang tak suka mengikut undang2. Orang bg baju family day suh pakai tapi degil taknak pakai. Memang gangster Kampung Pisang haha
Ni masa acara main bowling. Tapi baling pakai buah nyor. Kelako gila kot masa ni. Hahaha. Sebab buah nyo (buah kelapa la uols. Takkan tak tauuuu hehe) kan tak sekata, then tanah pon tak sekata, bila baling abis melilau2 tak kena target haha. Nak pecah perut mak ;))


Alala tomei haha
Ni acara masuk2 gelung ni. Macam comel jek tengok bapak2 yang ganas main game comel2 ni kuikui ;))


Budak kecik yang sudah ready nak terjun kolam. Dah tukar swim suit froggy dia. Hehe. Masa ni cerah lagi, beberapa minit lepas tu langsung sunburnnn. Huhu


Bosan la tunggu papa, bukak tab tengok upin ipin lagiiii best. Hehe. Tapi tahan few minutes jer tengok tab dia. Pastu bosan dia nangis la hape lagi, wuaawuaaa ;))


Mengacau papa main tarik kali. Sibuk jer dia lalu lalang kat kawasan sukaneka. Naik lelah mama ngejornya kuikui.


Lunch time!! Makanan yang disediakan sedap. Aku masih teringat2 bihun goreng ni. Sempoi tapi sedap bangat!!

Masih khusyuk makan sendiri. Hehe. Lepas makan, masa untuk terjun kolam pulaaaaaaaa. Then petang baruuu checked in. Tu sambung next entry lah yek. Daaaaaa :-h

1 comment:

  1. yayen sanagat comel..mesti kalau dapat adek gegurl comelness jugak..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha