Tuesday, October 30, 2012

Toyota Family Day @ A Famosa Melaka :) -- Part 3

Assalamualaikum ;;)


Bila nak habis cerita Family Day ni? Hihi. Okay mari sambung ke acara mandi manda kemudiannya check in vilaaa. Yeayyy. Errr tapi gamba mandi manda nan ado sebabnya kataaa tengah mandi, tak ke riso henpon jatuh ke dalam pool. So better forget it kehkeh ;))


Selepas mandi. Masih cargas. Tak paham macam mana dia tak penat. Mama dah longlai

Papa membawa hamper. Tiap orang dapat 1 hamper. Maka berkenduri hamper lah kami haha

Nama tempat kami check in ni Vila De Amor or something like that la bunyi dia. Best sgt villa ni. Ada 4 bilek. Tiap bilek ada 3 katil queen.

Ruang makan

Ruang tamu

Pool yang berada di sebelah bilek kami. Yeayness. Mandi manda harus lah babe. Yayen sampai kecut2 mandi kolam tapi ada dia kesah. Bila cakap sudah, lagi meraung adalah. Bagi jela dia mandi. Esok nya demam. Amek ko.

Memang terasa percutian yang berkualiti sebab last vacation masa pegi Bandung haritu. Ujung April haritu, lama dah kot. Now october baru bercuti semula. Malamnya kami pegi buffet then cowboy town.. Esoknya buffet breakfast di Golf Club. Best gilaa makanannya. Hehe. Mak suka! ;)) Dan kendiannya pegi jalan2 kat town. So itu tunggu lah entry lain kali pulak. Kihkih. Daaa ~~~

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha