Tuesday, November 27, 2012

Happy at new taska :)

Assalamualaikum ;;)


Okay magic, harini ada 2 entry!! Kelas kauuu ciareeee haha ;)) Anyway ada budak tu kan, happyyyyyy sangat kat taska baru. So now mama tak ada nangis dah time ofis hour mengenangkan nasib anak, dan mama boleh kerja dengan tenang sebab mama rasa anak mama happy di sana..  Tarikh berkuatkuasa tukar taska ni hujung Oct lepas. Ke tengah Oct yer? Rasanya tengah2. 16 Oct kot. Hehe. Dan alhamdulillah Syukurrr... Dia happy kat taska baru. Maybe sebab banyak toys. Taska lama dulu, jangan kata toys, sebijik mainan pon tak ada. Kalo tak ada mainan, staff kena la entertain budak2 kan, ini tak. Dibiarkan je budak menangis melolong. Hey geram betul lahh. Benci benci kalo ingatkan balik apsal aku bole hantar anak kat situ. Nak ikut kawan kononnyaa.. Tp as for now biar lah aku ikut kata hati, malas nak ikut kawan2 dah. Hehe.


Happily ever after ;;) Eh gambar ni blur sebab lupa nak lap lense camera fon tu. Hihi...

Okay gamba ni dah clear kan. Hehe. Tengok tu anak bujang saya, dah ligat main slide. Dah reti panjat tangga sendiri dan turun slide tanpa bantuan mama dan papa. Cayanggg dia :x

Kesimpulannya, bila anak happy bangun pagi untuk pegi taska, mama pon effect happy sama. Tapi biasa lah kadang2 ada jugak meragam. Bukan sebab tak suka pegi taska, tapi sebab nak mengempeng sama mama dan papa.. Walaupon happy tapi budak2 pon tau sedih ditinggalkan parents setiap hari... Dan sudah semestinya mama jugak sedih terpaksa tinggalkan kami 10 jam sehari termasuk waktu jem. Huhu. Ketahuilah, mama sayang kamu, my son...


6 comments:

  1. alhmdulillah..gembira dan bahagia dah abg long..hihi

    ReplyDelete
  2. ade tempat main best gtu budak mane yg x hepi?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. taska sblm ni, seketui mainan pon takdok. mana laa budak kecik tu tak merana jiwanya? HAHA

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha