Monday, November 26, 2012

Majlis hari lahir Khair Rayyan yg ke2 tahun...

Assalamualaikum ;;)


Hye hye uolsss :) Such a blessed month la November 2012 ni. Happy, bahagia. Hehe. Anyway blog ni memang dah bukan perkara penting dalam hidup. Kalo dulu rasa tergedik2 jugak bila lama tak update blog. But now, hah? What? Update blog? Apa tu? Hehehe... Tapi kerna masih mau mengabadikan cerita2 bahagia dalam online diary ni (eceh) maka, kita aktifkan semula bola kuasa. Eh tu skrip boboi boy ;))


Maka, tanggal 16 November baru baru ni, kami menyambut hari lahir Abang Baby; Muhammad Khair Rayyan yang ke 2 tahun secara kecil2an saje. Cuma ada family dan kawan2 rapat. Maaf la tak dapat buat meriah macam last year. Tak cukup masa dan tenaga nak buat semua tu.


Tanpa buang masa, layan gambar je lah ye.


The cake. Tempah kat kedai kek area rumah ni jer. Rainbow cake dan aku request kurang manis. Syukur, memang sedap dan mengikut rasa yang aku nak, iaitu kurang manis. Hehe

Ni gambar sebelum setting meja elok2. Well, tak cukup kakitangan nak jadi photographer. Amik gamba aci dan jer. Banner birthday pon takde. Sangat2 simple :) Menu nya adalah Nasi Lemak dan Bubur Kacang Hijau saja..


Besday boy dan besties

Nampaknya, 2 tahun belum tahu tiup lilin. Terkesima dengan api kot haha


Ni jer the only picture yang sempat amik. Hehe.. Gambo bertiga dengan papa pon takde ;p

Mini party ni memang last minit, sebab sepatutnya nak rai dekat taska jer, then tetiba Opah dan Mak Ndak yayen datang all the way from Ipoh, rasa mcm patut pulak buat kecil2an. Plan dalam masa 2 hari jer. Tetamu dalam 20 orang termasuk kanak2. Mujur Nasi Lemak Sedap sempat order ;)) Koser la nak masak. Then Opah yayen buat bubur kacang hijau. There! Complete :)


Thanx untuk hadiah2.. dan kehadiran dgn short notice invitation hehe. Hasrat memang nak buat meriah macam last year tapi tak cukup masa tenaga dan malas pon ado. Perut dah menjangkau 7 bulan ni, amatlah malas nak buat benda2 party ni. Alhamdulillah, majlis kecil pon dah rasa happy. Dan haruslah paling happy adalah abang baby kan ;;)


12 comments:

  1. rasa mcm baru g party rayyan last year...sekejap je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.. Sekejapan udah setahun. Huhu

      Delete
  2. wahh... apy besday boy... comelnye die...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ.. Comel ke? Tgk mcm comot jer abg baby ni. Berpeluh2 ;p

      Delete
  3. bestnya kek dia..happy birthday abang rayyan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg byk dia mkn kek tu. Suke kek abg yayen ni ;) TQ

      Delete
  4. Happy Birthday Rayyan, may Allah bless u and the best of luck for now, future and forever.

    ReplyDelete
  5. Cutela kek yayen..mujur dia tgk je lilin tu.klu bantai dia pegang,tak ke haru..

    Hensemlah abg yayen..
    Happy 2nd birthday yayen!!semoga yayen membesar dgn sihat,cerdas,cergas dan menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn di atas doa Aunty Dna :)

      Nanti besday abg baby danial beli kek lg best tau ;p

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha