Tuesday, November 27, 2012

Rayyan dan Aqwa: hero dalam family kami....

Assalamualaikum ;;)


Seriously, ini cerita bulan bila tah. Memang entry basi masam dah ni. Yang penting cerita pasal birthday anak iols dah keluar... Hehe... Anyway, rinduuuu sangat dekat kat anak sedara yang sorang ni. Duduk jauh sangat kat Jitra nun. Maksu rinduuuu Alaqwa tauuu. Dah la jumpa kejap kejap. Tsk... Buat masa ni, yayen dan aqwa la hero dalam family kami. Almaklum lah, adik beradik seme perempuan, cousins pon ramai gegirls, anak sedara ada 2 gegirl, then baruuu muncul yayen dan aqwa. So bila jumpa kejap2 tak puas uols. Haih. Kan best kalo rumah adik beradik dekat2. Sedara mara semua dekat2. Jom semua balik keje kat Perak jom ;))


Alaqwa. Bakal abang juga. InsyaAllah will get a baby sister in December :)

Yayen apsal tah badmood masa jumpa Aqwa ni.

Lu apsal bro? Kata Aqwa hehehe....
Kononnya ada plan nak pegi Jitra masa cuti Deepavali dan nak sambut birthday Yayen kat sana. Tapi nak buat macam mana, tak ada rezeki. Iols sedih okay :-s Umi kamu dah nak bersalen next month Aqwa, be a good son and a good brother okay. Muah muah...



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha