Thursday, November 8, 2012

Toyota Family Day @ A Famosa Melaka :) -- Part 3 (Jalan2 Melaka Town)

Assalamualaikum ;;)


Hoi ya hoiiih. Bila lah nak habis cerita Melaka ni weh. Sumpah aku pon bosan. Haha. Anyway oleh kerana dah mulakan, maka wajib habiskan. So this is the last part. Hari sebelum check out Villa De Amor yang best tu, kami breakfast di golf club. Nama pon golf club kan, soooo makannya super duper terbaekkk. Dan gamba makanan tiada. Bermaksud, aku sangat busy waktu makan ;))


Interior punya taman ni. Pintu entrance golf club lupa mau snap

Entrance ke tempat makan. Yayen paling laju

Mesmerized looking at the fishes. Asik sebut fish fish fish macam nak menyembur air liur. Haha

Perut 'labu' mama. Besar kan

Lepas check out pegi jalan2 town Melaka. Ni di atas menara Taming Sari. Fuhh kuss semangat, Kalau siapa gayat tak payah la naik hihi

Selat Melaka from Taming Sari Tower


Budak yang tak reti gayat. Aku yang seram nengoknya

Pose anak dan bapak

Bestfriend ;;)

 Sekian saja entry yang tak reti sangat nak taip apa. Sekian saja, wassalam

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha