Friday, December 14, 2012

Jalan2 KLCC

Assalamualaikum ;;)


Sekadar mengupdate cerita lama. Serius dah lama duduk dalam draft dan siap2 upload gamba2. Cuma author jer malas nak menaip. Jadi, nah. Layannn hiks ;))


Alkisahnya weols jalan2 klcc... Cadang nak pergi Melaka waktu ni tapi pagi subuh dah hujan, masing2 tarik selimut hihi. Dah dekat tengahari baru siap2 untuk keluar. Maka ke klcc lah kita. Bagi aku klcc tak ada lah best mana untuk shopping. Maybe sebab kedai branded kot. Mampu tengok jer haha. So just jalan2 makan2 gittewwww. Purata dalam setahun pergi klcc dalam 2 kali saja. Sekadar cuci mata. Memang tak shopping langsung.


Abang yayen yang eksaited nampak public phone. Semua public phone dia nak singgah pastu tekan2 button then sebut HEYOOOO. Hihi

Saya dan mak. Gemuknyaa saye :(

Kakak Kyra pon adeee hihi

My sis dan askarnyaaaa. Walopon gegirl tetap nak panggil askar huhu

Sampai malam gak lepak klcc. Ni adik ipar my sis. Siap belanja weols dinner kat dome

Lentokkk hehe ;))
Itu saje. Wuah cara cerita pon mendatar je kan. Malas nak cerita beriya. Ni pon kira nak syukur aku up satu entry untuk esok. Sebab aku nak publishkan entry ni jam 10am jumaat besok. Ok bye *tetiba*

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha