Monday, December 17, 2012

Menyerang Radiusite, Shah Alam

Assalamualaikum ;;)


Eh menyerang dengan erti kata lain adalah shopping, bukan pergi serang kedai pulakk, gituuu. Anyway aku bukanlah pelanggan Radiusite. Tak pernah pon beli apa2 dari situ. Tapi kakak aku yes. Dia memang gila shopping kat Radiusite. Tak puas beli online, jom g beli offline pulakkk. Aku sebagai adik yang penyayang pon ikot saje... Sekadar tunjuk jalan kat Shah Alam nun... Hihi. Jommm g radiusite jommmm (eh ni cite sebelum birthday yayen lg ni, sumpah cite lama HAHA)


My sis yang happy di depan Radiusite. Asik cakap lagi harap2 dapat jumpa model radiusite tu. Bertuah laaa sangat kalo jumpe. Konfem memang x jumpe pon hiks ;))

The gegirls yang tak peduli mama dorang nak shopping ke ape. Keje dorang berlari dalam kedai hampir nak roboh. Campur plak dengan jeritan nyaring yayen, mcm nak pecah cermin kedai tu. Huhu

See? Mak try tudung. Anak2 duk main ape tah

Yayen jerit kuat2 "yayiiii yayiii" which means, LARIII hihi

Mama tengah try shawl lain plak. Budak2 masih aktif.. Pfttt. Haha

Dan keje aku just duduk jer kat spot aku tangkap gambo tu. Mana taknya, mengah babe naik tangga sebab store dia tingkat dua. Hazabbb. Pas shopping kat radiusite weols masuk Sugarscaft pulak. Selang beberapa kedai dengan radiusite. Shopping sakan kooo akak aku. Hihi.. Sekian, daaaaa :-h

2 comments:

  1. aku mmg xnak gi kedai dia sbb aku bakal x mampu kawal diri. online je lah
    kalau dh sold out aku diam2
    kalau kat kedai byk pilihan lain

    ReplyDelete
  2. tak byk sgt la pilihan bg ainul.hr tu p mcm xlayan jek. terus p sugarscarf. layanan best

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha