Tuesday, December 4, 2012

New niece: Nur Azzalea Farzana

Assalamualaikum ;;)


Fuhhh kejang kejang urat mak ni. Semalam cuti.. Balik Terengganu. I likeeee. Sebab sempat shopping untuk diri sendiri dan jugak untuk adik baby ;)) Asal dapat shopping suke benooooooo ye kamu ciare. Kihkih. Anyways, awal November yang lepas, 2/11, aku dapat anak sedara baru. Gegirl uolssss. Hihi...Dah bertambahhh anak sedara Mak Long ni. Adik2 ipar aku semua dah nak tutup kilang pembuatan anak. Nampaknye lepas ni anak aku jer la yang bertambah kihkih (Pls take note adik2 daku semua lebih tua dari ku. Kecuali yg bongsu ada sorang lagi tak kawen. Gigih iols explain haha)


Adik ipar aku jugak ada request untuk aku namakan anak dia. Kelas tak uols? Betapa sucinya kuasa Mak Long ngeh ngeh. Maka, nama Nur Azzalea Farzana aku pilih.. Maksudnya memasing google lah ye. Harusss aku letak nama yg bermaksud baik2... Adik ipar aku just request nama start dengan Nur A___ F___. Memang nama anak2 dia yang lain berirama gitu. Eh, nama anak adik ipar aku yang lagi sorang haritu aku jugak yang letak okay. Yang tu nama dia Nur Airis Marissa. Sebab dia nak huruf Nur A___ M____. Aku layan jerrr. Suke okay letak nama baby ni... Errr tp nama anak sendiri aku masih pening2 lagi nak letak apa ;)) InsyaAllah untuk girl dah ada nama, untuk boy belom ada lagi. Kalo adik yayen gegirl nama dia Nur H___ H____. Huruf H ikut mama.. Kalo boy akan ikut nama abg yayen.. Muh Khair ____. Tapi belom pikir apa dia nak letak. Hew hew. Mak nevessss....


Bayi yang suci... Oh comelnyaaa

Da pandai cenyum2

Last skali sampai nangis aku kerjakan, hehe. Ops

Minggu ni ada majlis Aqiqah untuk Azzalea, tapi Mak Long tak dapat balik. Baruuuu jer balik semalam. Tak pe lah, tak ada rezeki nak join. Harap majlis berjalan dengan sempurna dan berkat. Aminnnn.


2 comments:

  1. macam name qaseh....azzalea...heheh

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dr k.atie.Terima kasih singgah blog ya.Tahniah juge atas kelahiran anakbuah baru!
    TTg harga pemanggang,ciare blh email k.atie tak?
    azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha