Friday, January 4, 2013

2013 will be happier, InsyaAllah

Assalamualaikum ;;)


Ecewah, will be happier tajuknya ;)) Well itu adalah sebuah harapan, dan hopefully sebuah kenyataan. Siapa yang tak nak bahagia bukan... Dan insyaAllah dalam masa 40 hari (plus minus) lagi, keluarlah zuriat kat dalam ni ke dunia... Another bundle of joy... Another beginning... Another hope... Aku dan MK akan buat yang terbaik sebagai mama dan papa. Pengalaman menjaga Khair Rayyan bermula dari jam pertama sampai saat ini, akan digunakan untuk menjaga/didik adik pula. Dan of kos, segala pengajaran pula kena lah diambil sebagai ikhtibar. Kerja parenting ni tak akan pernah tamat. Sampai mati pon nanti. Setiap hari akan belajar ilmu parenting yang baru. We are not that perfect right.


Okay sebenarnya ada banyak cerita nak story mory tapi sungguh malas rasanya nak transfer gambar. Nak blog direct dari phone tak feel. Maka, peram lah dulu story mory tersebut lama2. Hihi. Silap2 adik baby keluar dulu baru mama terhegeh2 nak update cerita bulan 12 dan bulan 1. Hikhik. Tak kisah lah apepon. Yang penting sekarang iols is ngantuk dan nak tido. Well, actually tak dapat tido tadi sebab adik baby sangat lah super duper aktif. Suke sokmo yer dik ;;) Nanti adik baby dah keluar kita main gomol2 eh eh eh. Mmmuahhh :x

 

2 comments:

  1. betul tu!blogging kat henfon takde feels la..ngan touch screen tu, lagi leceh.sebab tu lah blog jaranggg update.

    ReplyDelete
  2. salam ziarah

    Agaknya dah selamat bersalin ..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

Kalau saya TAK balas komen anda, jangan marah ek. I'll try to reply your comments asap!

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha